top of page
pasfoto Ramona.jpg

Over mij

Ik ben Ramona van Spronsen-Diekmann, massagetherapeut bij Diekmann massagetherapie. Doormiddel van massage help ik je om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

De start van massagetherapeut

Voordat ik begon aan de                   tot masseur werkte ik in de zorg als verpleegkundige. Een dankbaar, dienstverlenend beroep. Helaas paste de zorg niet meer bij mij als persoon. Ik miste de persoonlijk aandacht voor de patiënt, voor mij een belangrijk element. 

In 2017 heb ik met veel passie en voldoening mijn diplomering tot masseur behaald. Door het plezier wat ik in dit vak beleef, besloot ik om de gehele opleiding tot massagetherapeut (SNRO geaccrediteerd op HBO-niveau bij Esoterra) te volgen. Deze opleiding heeft mij ook heel veel goeds gebracht voor mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft mij bewuster gemaakt over hoe ik in het leven sta.

Sinds 2019 ben ik gediplomeerd massagetherapeut. Klachtgericht masseren, zowel lichamelijk als mentaal, staan hierbij centraal.

Wat mij zo bijzonder aanspreekt aan massagetherapie is dat dit onder complementaire zorg valt. Hierbij behandel je niet alleen de klacht, maar behandel je vanuit een Holistische benadering; je kijkt naar de persoon in zijn geheel en onderzoekt waar de klacht vandaan kan komen, bijvoorbeeld door: lichamelijke, emotionele, psychische maar ook sociale aspecten.

Je pakt samen met de persoon de oorzaak aan.
Het doel is balans brengen tussen lichaam en geest. En het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

In dit mooie vak heb ik de tijd om er te kunnen zijn voor jou.

'Af en toe een massage

doet wonderen

voor lichaam en geest'

Een massage geeft ontspanning. De aanraking stimuleert je om uit je hoofd te komen en meer bewust te worden van je lichaam. Dit kan verlichting geven bij stress en spanning. Waardoor meer balans tussen lichaam en geest.

 

Wil je dit ook ervaren? Maak dan een afspraak bij Diekmann massagetherapie.

Naast Massagetherapeut ben ik ook gespecialiseerd in:

  •    Klachtgerichte massage

  •    Vreeling deep tissue massage

  •    Ontspanningsmassage

De Praktijk

De praktijk Diekmann Massagetherapie is gelegen in Wijchen aan de rand van het Vormerse bos. Ideaal om even een boswandelingetje te maken voor of na een heerlijke massage. Hier kom je helemaal tot rust!

De praktijk is op de begaande grond gehuisvest, toegankelijk voor iedereen.

Kom je met de auto dan kun je op de daarvoor gewezen plekken parkeren. Zie de plattegrond.  

_edited.jpg

Parkeergelegenheid

plattegrond.jpg
bottom of page