top of page

Energie behandeling 

  • Zit je wel eens niet zo lekker in je vel, maar weet je niet zo goed waar dat vandaan komt?

  • Voel je je fysiek of geestelijk moe?

  • Verlang je naar meer energie in je leven?

  • Voel je je onbegrepen door de mensen om je heen?

  • Wil je jezelf niet langer wegcijferen en gewoon je mooiste leven kunnen leven?

  • Ben je soms alle hoop kwijt?

Ik geloof dat het lichaam van nature in balans is en help jou graag weer in balans te komen door middel van energetische behandeling in mijn praktijk of op afstand. 

 

 

Bij en energetische behandeling geef ik universele energie door. Dat klinkt misschien gecompliceerd maar het komt er simpelweg op neer dat ik verbinding maak met de bron, waar alle onuitputtelijke, universele levensenergie zit. Ik ben de doorgang om deze energie van de bron aan jou door te geven.

Deze energie zal zijn weg vinden door jouw lichaam – het fysieke, mentale lichaam. Deze energie kan gestuurd worden om blokkades op te lossen in jouw chakra’s, om je aura op te schonen of om jouw lichaam te ontdoen van energie die jij niet meer nodig hebt. Het enige wat de energie doet is manieren vinden om jouw eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen te activeren of te versterken.

Soms voel je direct verschil. Soms komt er zo veel los dat er eerst meer naar boven komt voordat je je beter voelt. Iedereen is uniek dus dit verschilt per persoon. De energie weet precies wat het moet doen en waar het heen moet gaan. Jij hoeft alleen maar open te staan om te ontvangen.

reiki handen.jpg
bottom of page